Underbara vänner!

Lunchen med Tanita var väldigt mysig, vi tog en promenad till Gamla Stan och hittade ett litet (svindyrt) Café med hyfsad mat. Men det var ju sällskapet som var det viktiga. Lillan fick fina presenter (sparkbyxor och klänning) av tant Tanita också. Efteråt åkte jag till Liljeholmen för att gå på en informationsträff om tiden efter förlossningen, det var en massa repetiton om det jag läst innan fast det kändes bra att lyssna på ändå. Man vill ju vara ordentligt påläst/informerad. På vägen hem blev det lite mamma shopping också, en vetekudde till mig att använda vid förlossning och kommande mensvärk. Det borde jag ha köpt för länge sedan!

Bild på Tanita från i somras, tog ingen idag!

Vetekudde & fina kläder till Lilla tjejen!

På kvällen kom Nathalie förbi och åt middag och höll mig sällskap en stund, nu har hon precis gått och jag vilar framför TVn och sjunger för Lilla tjejen i magen som för övrigt har hicka;)


Torsdag

God morgon!
Nu har jag precis ätit frukost och sminkat mig, ska snart bege mig in till stan för att Luncha med Tanita. Det var ett bra tag sen vi sågs nu så det ska bli väldigt mysigt. Det är även strålande sol men kyligt, en underbar höstdag med andra ord:) En annan sak värt att nämna är att idag är det "bara" 30 dagar kvar till BF!


Ha en underbar dag:)


Mys dag!

Idag har jag haft en lugn och härlig dag utan en massa måsten, åt frukost med min sambo vid 10. Sen skulle han till jobbet och jag åkte in till Odenplan för att möta upp min lillasyster som går frisörprogrammet. Jag följde med till hennes skola där de har salong på onsdagar för att klippa topparna. Det blev inte så stor skillnad bara lite fräschare. Sen tog vi sällskap halva vägen hem, och jag hittade 320:- på bussgolvet:) Så klippningen blev "gratis" och jag fick pengar över.


Patricia in action;)
(Fin kaffe kopp förresten)

Väl hemma blev de snabb middag, paj från i måndags med sallad, mums. Sen deckade jag framför TVn i soffan och sussade en liten stund. Nu kikar jag på Berg flyttar in och dricker MJÖLK (!!!) som är min nya craving. Jag är sugen på mjölk hela tiden, jag hatar mjölk egentligen men de senaste dagarna har jag haft ett sånt sug efter de. Har druckigt flera glas om dagen. Jag slutade dricka mjölk i 7an och har inte druckigt det sen dess, tills nu. Men tydligen så behöver kroppen/lillan det!?


I går var vi på Söder en sväng och då hittade jag två korgar till lillans rum som jag bara älskade!!



Nu ska jag dricka lite mera mjölk och mysa i min ensamhet (H kommer hem vid 01:00). I morgon ska jag möta upp Tanita i stan och luncha. Sen kommer Nathalie över på kvällen och vi ska käka lite middag och hon ska få se hur vi bor.


Ha en underbar kväll!


Tisdag

Idag på förmiddagen var vi in till stan (söder) en sväng och åt lunch på Indisk restaurang och gick sedan runt vid Skanstull. Vi shoppade lite grejer som jag ska visa sen ikväll. Nu ska vi iväg till SÖS (södersjukhuset) för förlossningsinformaton. ´




Ha en underbar dag:)


Söndags

I söndags hade vi ett litet firande för min älskling som fyllde 28 år, hans föräldrar och bror + min pappa, pappas tjej och lillasyster var här och fikade. Det var verkligen supermysigt men massa att fixa (och städa) innan. Jag hade ju förberett grunden till smörgåstårtan dagen innan så det var bara de roligaste kvar, dekoration:)


Den blev även jätte god:)

Föderlsedagsbarnet:)

Vi har ganska liten lägenhet, så alla sittytor måste användas när vi blir många:P

Söta syster<3



Vi idag!

img_0229 (MMS)

Vi idag!


Film mys!

img_0221 (MMS)

Vi har hyrt "I love you Phillip Morris" och "Flickan från ovan", så nu blir det mys i soffan med the och film¨.


Pappa

Nästa helg ska vi (jag, pappa, pappas tjej och syrrorna) åka till Västerås för pappa ska tävla i Bodybuilding. Han är 53 år och i ganska god form!





Han är inte så farlig som han serut:P


Lördag

Underbara höst=)

I förmiddags var vi och kollade in Henriks bror Calle, som hade klubbmästerskap i kickboxning. Jag tycker väldigt illa om slagsmål och sporter som relaterar till våld men det var faktiskt riktigt kul:) Dock inget jag skulle våga prova på i mitt tillstånd. Calles match var spännande men tyvärr så vann han inte denna gång. Efter vi kikat en stund gick vi och käkade lunch på en uteservering (kanske årets sista?) på Kungsholmen... så mysigt! När vi väl kom hem på EM satte jag igång med bakning eftersom vi ska ha födelsedagskalas för Henrik (som fyllde igår) i morgon. Jag gjorde grunden till smörgåstårta, franska, leverpastej, och skagen.




Sen skulle jag göra några bullar bara, men de kändes som degen aldrig tog slut;)


Bullar med mandelmassa fyllning...

Det blev ganska många;)


Det blev lite skagen över från smörgåstårtan så då passade jag på att steka en brödskiva i smör och göra en smarrig Toastskagen.
Är det lördag så är de;)

Nu ska jag dricka lite The och bara slappa framför TVn, i morgon blir det en hel del städning och fix innan våra gäster kommer!


Hello boobs;)

img_0197 (MMS)

Hello boobs;)


Kom ut nu!

Idag på förmiddagen var jag och H och hälsade på H´s vän och hans flickvän som har en liten 12 dagars bebis hemma, hon var så himla fin och söt! Jag bara LÄNGTAR efter vår lilla nu, mer än någonsin. Allt läskigt som jag funderat över förut känns så himla oviktigt nu. Vill bara att hon ska vara "ute" hos oss.
Jag hade lite jobbig huvudvärk (migrän) i morse och när vi åkte hem från H´s vän, blev det bara värre och när vi väl var hemma så deckade jag på soffan efter lite pannkaka och vaknade nyss. Därav min otroligt snygga outfit;)


Nu är vi i vecka 35 (34+4)


V 34

Underbara v 34 är här, välkommen:)

Bebis
Många barn ligger nu med huvudet nedåt. Barnet lyssnar till mammans hjärtslag, magen som kurrar och andra kroppsljud. Inte konstigt att en del barn sedan har svårt att ligga själva i vaggan eller spjälsängen. Barnet vill vara nära dig och lyssna till de här ljuden. De inre organen är nu färdiga, förutom lungorna. De behöver mogna ett tag till, de ska ju anpassas från vatten- till landlivet och luftfyllas när barnet kommer ut. Ögonens pupiller kan dras ihop och vidgas.

Vikt 2 350 gram.

Mamma
Livmodern tränar för förlossningen nu och du kan känna av det i form av förvärkar, en del svagare och andra kraftigare. En del känner du inte av alls, men du kan känna med handen utanpå magen att den plötsligt drar ihop sig och blir alldeles spänd. Är du omföderska brukar förvärkarna vara kraftigare än med första barnet, säkert känner du även av dem lite oftare. Livmodern är jättestor nu. Kommer du ihåg i början när magen var platt? Mycket har hänt sedan dess.

Slidväggarna blir tjockare under graviditeten. Flytningarna kan bli allt mer rikliga. I slutet av graviditeten kan det vara svårt att skilja på vanliga flytningar och svagt sipprande fostervatten. Prata med din barnmorska om du känner dig osäker.

Egna tankar
Lillan rör sig heela tiden, har svårt att sova på nätterna för hon är inte nöjd med någon sovställning:P Hon ligger även och trycker på magsäck och lungor så det känns som jag är konstant är anfådd, och mat är svårt att få i sig jag blir mätt på minsta lilla och sen dödshungrig igen. Men nu är det "bara" 6 veckor kvar (+-2) så de börjar närma sig:) Vi längtar efter dig lillan!


bild & text


Fredag!

I dag har jag inte gjort något vettigt (förutom jobbat). När jag väl kom hem efter jobbet tog jag en låång dusch, pratade med mami och papi länge i telefon och kollat på TV. Middagen bestod av en Subwaymacka påvägen hem och nu kollar jag på "Inglorius basterds" (Quentin Tarantinos) och dricker en stoor kopp the. Jag älskar den och Kill Bill filmerna. Om någon där ute missat någon av dessa så måste ni de dem!


Sommarbild
Längtar tillbaka till underbara Våmhus (dalarna) där min moster bor, här är utsikten från deras altan.


Helgen som var!

I lördags var jag på Värmdö hos Henriks föräldrar. Jag, Ulla (Henriks mamma) och hennes 2 väninnor var på auktion och vädret hade inte kunnat vara mer perfekt (eftersom vi satt ute). I stort sätt uppehåll hela dagen och en massa sol. Vi gick runt ock kikade lite innan de började.

Lådor man kunde buda på




Jätte mysig gård auktionen var på!

Ooops... råkade buda hem en "amnings" gungstol, 345:- 

Skulle egentligen inte köpa något men jag tyckte den var så fin:) Efteråt bjöds det på en god middag hemma hos svärföräldrarna.


På söndagen mötte jag upp lilla syster för lite shopping i Forum Nacka.

Jeans provning på JC...

...som hade en snygg matta

Nacka Forum hade även besök av Moderaterna och vår utrikesminister Carl Bildt, så jag stod och lyssnade en stund (syster tyckte jag var så tråkig;)


På kvällen mötte jag upp en av mina bästa och äldsta vänner Emma och hennes sambo Isac på Vapiano och åt en god middag, sååå otroligt mysig helg! Jag har njutigt till MAX!
 


De blev en liten Lo!

Min söta vän Emma fick en underbart söt liten flicka i söndags!
Grattis vännen!!!!





Jag är inte ett dugg avunsjuk;)


Stor mage?

img_0175 (MMS)

Stor mage?


Den här stod i hissen på mitt jobb!

img_0174 (MMS)

Den här stod i hissen på mitt jobb, längesedan jag blev så skrämd!


1 september = Höst

Det bästa med hösten är....

..att man kan köpa nya mysiga höstkläder.
..att man kan börja mysa inne på kvällar/regninga dagar med en STOR kopp The.
..att man kan sitta inomhus utan dåligt samvete.
..att jag inte behöver svättas floder längre.
..och såklart det bästa, att LILLAN kommer.<3



Förra helgen


RSS 2.0